Herunder kan du blive klogere på hvad vi tilbyder af tillægsprodukter til din leasingaftale.

​Garanti

​En leasingaftale er ikke omfattet af købeloven, hvilket betyder, at du ikke har en juridisk garanti på din leasingbil medmindre, bilen er dækket af en fabriksgaranti. Du har hos os mulighed for, at tegne en garantiforsikring der dækker dit behov og dine ønsker.

​Forsikring

I forbindelse med din flexleasingaftale, tilbyder vi en attraktiv kaskoforsikring og vejhjælp, gennem vores samarbejdspartner.

​Import af biler

Sammen med vores dygtige samarbejdspartner, skaffer vi biler fra det mest af Europa. Bilerne bliver personligt besigtiget inden hjemtagelse. Vi sørger naturligvis for hele forløbet.

​Serviceaftale​

Vi tilbyder attraktive serviceaftaler i forbindelse med flexleasing af din bil. Vores koncept har stor fleksibilitet, hvilket gør, at vi kan skræddersy en serviceaftale til dit behov og dine ønsker.​

​Dækaftale

Sammen med vores serviceaftaler, har du mulighed for at tegne en dækaftale. Dækaftalen tilbyder skift fra sommer til vinterhjul og omvendt. Dette er med til at give dig overblik og tryghed i din biløkonomi.

​Velhjælp

Vejhjælp kan tegnes sammen med vores tilbudte forsikring. Vejhjælp tilbyder for at give dig mest mulig tryghed.

​GPS-tracker

​En GPS-Tracker kan være med til at give en tryghedsfølelse. Vores dygtige samarbejdspartnere leverer og installerer trackeren på din hjemmeadresse.

​Klargøring

Ved import bliver din bil altid leveret top klargjort. Her udover tilbyder vi sæsonpolering/klargøring af din bil, så den altid står flot.