Mange gode fordele uanset om du vælger privatleasing eller erhvervsleasing

  • Mindre likviditetsbinding da udbetaling typisk er mellem 15-20% af bilens værdi uden afgift
  • Minimal afskrivning af dit køretøj da bilen er uden afgift
  • Flexible sommer og vinter aftaler (betal kun når du kører)
  • Fri kilometer
  • Generel besparelse da bilen er uden afgift 1/3 af prisen på det danske marked
  • Mulighed for hyppigt bilskift
  • Mulighed for at lease præcis den bil du ønsker
  • Mulighed for billig forsikring, da bilen er uden afgift

Hos Euro Biler har vi specialiseret os i flexleasing. Flexleasing er løsningen for dig, der ikke vil betale de tårnhøje afgifter up front på din bil samt det høje værditab. Ved at benytte flexleasing betaler du et lille beløb i forhold til bilens værdi når du indgår kontrakten, dette kalder vi udbetaling eller førstegangsydelse. Udbetalingen går til at nedskrive bilens værdi uden afgift. Det vil sige din udbetaling er egentlig en forudbetaling af bilens værditab i en given periode. Hvis vi siger bilen koster 100.000 uden afgift, og udbetalingen er 20.000, så vil din restværdi være 80.000 ved udløb. Det er derfor rigtig vigtig man forstår restværdi.

​Afgift pr måned afhængig af bilens alder

For at have danske plader på betaler du 0,5% af bilens afgift hver måned til skat når bil en er ældre end 36 måneder. Hvis bilen er fra 4-36 måneder betales 1% og hvis bilen er 0-3 måneder gammel betales 2% om måneden. Din kapitalbinding er med dette mindre, hvilket ofte er attraktivt for biler i mellemklassen eller derover. Vi anbefaler man leaser en bil hvis bilens værdi overstiger 250.000 DKK med afgift, og typisk er mere end 36 måneder gammel før det virkelig kan betale sig.

​Hvordan fungerer leasing hos Euro Biler

Når du benytter dig af flexleasing deler du registreringsafgiften op i rater alt efter, hvor længe du ønsker at lease bilen. Normalt binder du dig i 12 måneder, hvor du igennem os betaler 0,5% af bilens afgift om måneden til skat (ved en bil som er ældre ind 36 måneder). Udover dette laver du en udbetaling, der går til 100% nedskrivning af bilens værdi efter leasingperioden er slut(restværdi).

​Når leasingperioden er slut skal du enten re-lease bilen, eller anvise en 3 part til hæftelse af bilens restværdi. Da bilen er uden afgift er det nemt at sælge den, du kan ved vores hjælp eller selv vælge at sælge bilen i hele Europa, da markedet er meget større når biler er uden afgift. Vi kan også hjælpe med at sælge den til vores andre kunder, mulighederne er mange og vi hjælper selvfølgelig. Når vi kender din drømmebil finder vi din model og henter vi den, oftest i Tyskland.

​Vi har faste samarbejdspartnere i Tyskland som lever op til vores krav som bla. fuld servicebog, aldrig været skadet, 1 ejer, lavt km tal osv. Vi sender derefter nogen biler som matcher dine krav, hvorefter du godkender. Når du har godkendt bilen, tjekker vi op på stelnummer, og om alle dens oplysninger stemmer. Derefter afhenter vi bilen, hvis den lever op til alles forventninger. Når bilen er kommet tol Danmark, sørger vi for toldsyn, syn, nummerplader, klargøring osv. Til slut afleverer vi bilen til dig, og du er kørende i en aftalt periode.

​Når du har godkendt din drømmebil, står den i din garage med plader på 1-3 hverdage efter.

Forsikring Når du forsikrer din bil igennem os får du adgang til vores fordelagtige aftaler. Da vi forsikrer mange biler, får vi mængderabat på vores forsikringsaftaler, og dette kommer selvfølgelig dig tilgode.

​Yderligere fordele ved Erhvervsleasing Som udgangspunkt er grundtankerne bag privat og erhvervsleasing de samme. Fordelene ved erhvervsleasing er, at du kan løfte momsen på både udbetalingen (gulplade biler) og leasingydelsen samt er det er 100 % fradragsberettiget. Når du erhvervsleaser opnår du en lav likviditetsbinding, da du kun betaler en forholdsmæssig udbetaling.

​Du kan læse om flexleasing her.